Blog Entry

Wrong Turn 2: Dead End (2007)

teisipäev, oktoober 02, 2007 by , under


Režissöör: Joe Lynch
Osades: Erica Leerhsen, Henry Rollins, Texas Battle, Aleksa Palladino jt.
Filmi pikkus: 93 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0804555/

"In the Forest, Only They Can Hear You Scream"

Mainin ära, et Fletchu soovitust filmi vindise peaga vaadata ei järginud. Sorry, hehehe.

"Wrong Turn" ei suutnud mulle midagi erilist pakkuda, kuna selleks ajaks oli mul juba see noortele suunatud õudukate tuhin üle läinud. Selle tõttu ei osanud ma selle järjest ka midagi oodata. Positiivsed arvustused siiski suutsid nii palju huvi minus tekitada, et otsustasingi ära kaeda selle straight-to-video ebardihorrori.


Henry Rollinsi mängitud erusõjaväelane kolonel Dale Murphy juhib järjekordset ameeriklaste reality show'd, kus 6 võistlejat peavad tsivilisatsioonist eemal, Lääne-Virginia metsades hakkama saama. Mäng võtab aga käreda pöörde kui esimesest osast tuttav kannibal-ebarditest perekond osavõtjatele ja saate meeskonnale jahti pidama hakkab.


Kuigi esimene "Wrong Turn" oli suhteliselt tõsimeelne kino-horror, astus ta siiski korduvalt ämbrisse ja tulemus oli ikkagi rohkem jabur, kui tõsiseltvõetav. Järje tegijad on arvatavasti selle läbi hammustanud ja selle asemel, et uuesti proovida, võtavad nemad asja käsile hoopis teise nurga alt. Film saab ootamatult viimasel ajal populaarse gore+komöödia lihvi ja klišeede ära kasutamine jandi eesmärgil lükkab teelt ära peaaegu kõik kivid ja kännud, kuhu võiks komistada. Samas ei ole ta kindlasti üks silmapaistvam horror-comedy, kuna midagi uut tal žanriga tuttavale pakkuda ei ole. Gore-effektid, kus neid vähegi demonstreeritakse, on silmapaistvad, kuid paaril korral, millal leidlikum effektimeister oleks asjale lahenduse leidnud, on kasutatud arvutite abi. Komöödia pool jääb siiski nõrgaks antud juhul. Henry Rollinsil, kes juba "Feastis" näitas enda muhedat külge, on liiga vähe teksti ning teine "naljanina" on tõsiselt närve sööv. Enamus tegelasi on tegelikult suhteliselt magedad, kuid seda parem on neid jälgida neid hukule lähenemas. Kahju ainult, et mu lemmiktegelased (SPOILER! Rollins ja paljaste rindadega tsikk) filmi lõpuni elada ei kannatanud.

Soliidne katse rikkuda reeglit "järg on alati eelmisest kehvem". Soovitaks kindlasti ka pilk peale visata nendel, kellele esimene osa midagi ei pakkunud.

5/10

2 Responses to 'Wrong Turn 2: Dead End (2007)'

2. oktoober 2007, kell 19:07

Comment by Unknown.

SEMPER FI!

3. oktoober 2007, kell 00:36

Comment by Trash.

Henry Rollins on ju möku. Viina ei võta, suitsu ei tee, Black Flag´i laulis vedelaks popiks ja naljad on ka mehel magedad. Jobu !