Blog Entry

Pervert! (2005)

reede, september 04, 2009 by , under


Režissöör: Jonathan Yudis
Osades: Mary Carey, Sean Andrews, Darrell Sandeen jt.
Filmi pikkus: 81 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0460898/

"He's coming to get you!"

On hea teada, et kuigi Russ Meyer naudib juba mõned aastad suuri tisse ja võimukate naiste seltskonda teispoolsuses, elab vanameistri pärand noorte (b-)filmitegijate loomingus edasi. Yudis nimelt, tugevalt inspireeritud eelmainitud härra 60- ja 70ndate sexploitation tükkidest ja Troma madalalaubalisest huumorist, on hakkama saanud niivõrd väärika austusavaldusega, et mina isiklikult annaks mehele peale tema debüütfilmi teistkordset nägemist kõhklemata vimpli ja Meyeri mantli ning asetaks ta tühjaks jäänud troonile mugavalt istuma.


Pöörasest ülikoolielust vaheldust otsiv James sõidab suvevaheajaks isa kõrberantšosse, et vanameest natuke talutöödel aidata. Kohalejõudes avastab ta isa kõrvalt rinnaka Cheryl'i ning loomulikult ei suuda tiirane kolledži-noormees pilke temalt ära pöörata ning käsi rahulikult taskus hoida. Asjad üksikus rantšos lähevad aga käest, kui välja ilmuvad esimesed laibad ja James enda papsi salatsemise tõttu asju uurima hakkab. Järgneb pöörane lõbusõit kuhu mahub ohtralt suurerinnalisi beibesid, mõrvasid, pööraseid kohalikke ja... midagi jäägu ka saladuseks.


Kõige paremini sobib selline film loomulikult väikese seltskonnaga nautimiseks, kes on joogipoolisega end juba väheke turgutanud. Juba esimese viie minutiga on põhimõtteliselt teada, mida Yudis enda filmiga pakub ning isegi, kui sa pärast seda üritad leida põhjusi, miks videomängijal stopp nuppu vajutada, haarab juhm dialoog, amatöörlikud (otsekui pornofilmilikud) näitlejatööd ning odavapoolne väljanägemine sind endasse ja see loll idee kaob otsekui vits vette. Isegi mu kaasa, kes poole filmi pealt meiega liitus krimpsutas alguses nina aga leidis enda mõne aja pärast kaasa muhelemast. Nunnu süütu meelelahutus, olles samal ajal eeskujulik lugupidamisavaldus aastakümneid vanale žanrikinole! 9/10

Urmas Väljaotsa moesoovitus naisautojuhtidele

0 Responses to 'Pervert! (2005)'