Blog Entry

'Feast' (2005)

reede, oktoober 27, 2006 by , under

Režishöör: John Gulager
Osades: Navi Rawat, Krista Allen, Balthazar Getty, Judah Friedlander, Jenny Wade, Duane Whitaker, Josh Zuckerman, Eileen Ryan, Clu Gulager, Henry Rollins, Jason Mewes
Filmi pikkus: 95 min.

"They're Hungry. You're Dinner."

Antud tükk on Project Greenlighti kolmanda hooaja üllitis. Project Greenlight on Matt Damoni, Ben Afflecki, Chris Moore loodud omamoodi võistlus, kus osalejate seast valitakse välja käsikiri ja režishöör ning finantseeritakse siis filmi valmimist.

Filmi stoori on väga lihtne ja ei proovigi midagi uut ja originaalset pakkuda. Grupp inimesi, kes ühel õhtul "aega veedavad" suvalises kolkabaaris keset kõrbe, peavad jõud ühendama, et elada üle suurte, ülbete monstrumite rünnak.


"I'm the guy who's going to save your ass"

Filmi võlu seisnebki tema lihtsuses. Tõsiselt ei tasuks siin midagi võtta, kõik on tehtud selleks, et vaataja meelt lahutada ja samas talle mitte midagi uut pakkuda. Võetakse tuttavad õudusfilmiklišeed ja mängitakse nendega osavalt - lapsed ei jää elama, põhikangelasetüüpi tegelased surevad kohe filmi alguses jne. Eraldi märkimist väärivad kindlasti ka näitlejad - legendaarne Henry Rollins ja Jason Mewes rokivad ikka korralikult, missest, et Mewes'il nägu peast rebitakse. 'Feast' jääb õudukasõpradele, kes peale tühipaljast veristamist ka natuke nalja tahavad, kindlasti kauaks meelde. Niiet sõbrad kokku, mõned õlled ja film peale. :)

7/10

'Feast' @ IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0426459/

"The monstercock is stuck in the door!!!"

0 Responses to ''Feast' (2005)'