Blog Entry

Hell Ride (2008)

esmaspäev, oktoober 20, 2008 by , under


Režissöör:
Larry Bishop
Osades: Larry Bishop, Michael Madsen, Eric Balfour, Vinnie Jones, Leonor Valera, Dennis Hopper, David Carradine jt.
Filmi pikkus: 84 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0411475/

"The rebellion against all there is"

Larry Bishop, kelle senise karjääri tipphetkedeks võib pidada mõne kahtlase väärtusega 70ndate grindhouse motikafilmis osalemist, suutis KILL BILL VOL. 2 võtetel Quentin Tarantinole nii kaua keelt kõrva ajada kuni härra lõpuks otsustas väiksed summad uue motikafilmi idee jaoks leida. Raske polnud ka kampa saada võtetel ringi tuikuvat Michael Madsen'it, kellele tasus mainida vaid tasuta alkoholi ja lõputus koguses noort liha. Ei läinud kaua aega kui "Quentin Tarantino presents" silt väikstel poistel mastid püsti ajas, mis siis, et filmist oli väljas vaid poster ja paar pilti võtetelt. Bishop, tundes ninasõõrmetes raha lõhna, hõõrus käsi - kõik läks plaanipäraselt.


Nüüd aga kui film juba mõnda aega on väljas olnud, on igalpool vaikus. Kõigil oleks justkui häbi enneaegse ejakulatsiooni tõttu ja filmist ei julge enam keegi rääkida. Quentin Tarantino nimest plakatil vaadatakse mööda ja arvatavsti unustatakse kogu seik ja ka film mõne kuuga.


Pistolero on Victors'i mootorrattajõugu ninamees, kes plaanivad kättemaksu teisele piirkonnas tegutsevale gängile 666'ers ühe liikme tapmise eest. Enda vasaku- (The Gent) ja parema käe (Comanche) abiga peab ta peale 666'ersi liidrite, The Deuce ja Billy Wings, hakkama saama ka oma reeturlike kambajõmmidega, kes ei näe Pistolero tegevuses enam mingit rahalise tulu saamise võimalust.


Olgem ausad, HELL RIDE on tõesti paras käkk. Bishop on igatepidi proovinud filmi Tarantino maiku sisse tuua, olgu see siis tänu dialoogile või muusika valikule, kuid tulemus on tavaliselt piinlik või halenaljakas. Millegipärast jääb tunne, et ainuke eesmärk, mis peale raha teenimise Bishopil oli, oli filmis võimalikult palju noorte paljaste tüdrukutega hullata ("võta mult suhu ja saad väikse rolli filmis") ja seda juhust kasutab ta igal võimalusel ära. Kurb on ka vaadata Dennis Hopperit täiesti kasutus rollis, vanamees on vist rahanäljas iga väiksemagi rolliga nõus. Michael Madsen on aga enda sõiduvees, tema sellistesse odavatesse käkkidesse sobib ja tundub, et ta lausa naudib sellist tööd - saab natuke relva viibutada, paljaste naiste keskel olla ja alkoholi lakkuda. Peale tema võib plusspunkte anda veel mõnele ilusale näitsikule ja palja ihu rohkusele.

3/10

3 Responses to 'Hell Ride (2008)'

21. oktoober 2008, kell 19:21

Comment by J.

Mul püsis veel treileri järel ka kõva. Nüüd selline kesine vastukaja hakkab kergelt erektsiooni õõnestama. Kehv film siis siiski? Pagan, jäi ikka mulje, et hea kraam tuleb. Küll millalgi vaatan ikka oma silmaga ka üle.

21. oktoober 2008, kell 19:23

Comment by paranoiadisco.

Ära siis täitsa lõdvaks veel lase, oma silm on ikka ju kuningaks...

22. oktoober 2008, kell 22:39

Comment by Metsavana.

Poster tõesti raisk lahe!