Blog Entry

Role Models (2008)

kolmapäev, veebruar 25, 2009 by , under


Režissöör:
David Wain
Osades: Paul Rudd, Seann William Scott, Christopher Mintz-Plasse, Elizabeth Banks jt.
Filmi pikkus: 100 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0430922/

"Danny and Wheeler were just sentenced to 150 hours mentoring kids. Worst idea ever."

Danny ja Wheeler on kaks energiajoogi müügimeest, kes koolist-kooli sõidavad ja seal narkootikumide vastase loengu all ka oma Minotaur-nimelist jooki noortele pähe määrivad. Kõik laabub sujuvalt, kuni Danny tüdruksõber mehe ükspäev maha jätab ning too sassis peaga korraliku käki ühes koolis kokku keerab. Kohtunik annab müügimeestele valida, kas 30 päeva vanglas või 150 tundi üldkasulikku tööd. Kuna Wheeler kardab vägistamist, valivad mehed teise variandi ning nad suunatakse keskusesse, kus tegeletakse vanemate poolt tähelepanuta jäetud lastega. Danny käe alla satub rüütlitega ja haldjatega ühes fantaasiamaailmas elav Augie ja Wheelerist saab vanem vend ropusuisele neegripoisile Ronnie'le.


Paul Rudd on kõrvalosades säranud alates WET HOT AMERICAN SUMMER'ist ja lõpetades KNOCKED UP'iga - tema tagasihoidlik ja muhe olek jääb silma ka kõige väiksemates osades. Oli ka aeg, et mehele võimalus anti ja pearoll tema kanda usaldati. Kahjuks oleks ma ise teda näha oodanud väheke käredamas komöödias, sest praegune roll üsna perekomöödia-tasemega filmis jäi suht mittemidagiütlevaks. Pigem ootaks tema kaasamist mõnda suuremasse Judd Apatowi või Adam McKay projekti, kui tuttavat rada kõndivasse, üllatustevaeselt lõppevasse, üsna kuiva komejanti. Mitte, et keegi poleks enda rolli täitmisega hakkama saanud - tugevad olid peale Ruddi nii pirukanikkuja sõbrast Seann William Scott, kui ka noored, Keskmaa võitmatu rüütel Mintz-Plasse kui ka tissiarmastajast Bobb'e J. Thompson - ootasin lihtsalt veidi väheke piiride ületamist nagu seda viimasel ajal siinkirjutajat naerutanud komöödiad teinud on.

Meeldis ka filmis kogu pila LARP'i ümber. Tulid otsekohe meelde ajad kui rada7 foorumis ei jauratud igapäevaselt keppimisest ja levikast vaid nu-metalist, pelmeenidest ja plaaniti kokkutulekut teha kui mitmepäevast LARP-lahingut kõigi kasutajate vahel. Ajad!

Loe ka:
http://filmsmusic.blogspot.com/2009/02/role-models.html
http://trash-can-dance.blogspot.com/2009/02/role-models.html

5/10

0 Responses to 'Role Models (2008)'