Blog Entry

Over-sexed Rugsuckers from Mars (1989)

teisipäev, juuni 29, 2010 by , under



Režissöör: Michael Paul Girard
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0200940/

"You'll never trust your vacuum cleaner again!"

Tüüpiline ameerika trash-kino, kus ei lasta heidutada nii rahalistest puudujääkidest, kui ka naabruskonna amatöörteatrist hangitud inimeste olematust näitlemisoskusest - tegijate fantaasia on see, mis loeb ja see lendleb ideaalselt.


Tulnukad maanduvad enda kosmoselaevaga Los Angeles'es ja esimest ettejuhtuvat inimsoo esindajat nähes (kelleks on prügikasti kõrval peatäit välja magav kodutu) leiavad, et inimesed pole aastatuhandetega eriti kuskile arenenud. Sihtmärgiks inimese ja tolmuimeja ristamine, annavad nad prügikastis vedelevale tolmuimurile südame, et see missiooniga pihta hakkas. Tolmuimeja satubki ühe keskmise ameeriklase koju ja "kogemata" suguiha tõstvat teed sisse imedes, naissoole (kuid ka meessoole) väga ohtlikuks seksimasinaks muutub. Samal ajal imuri jälgi ka inimsoo arengut illustreeriv kodutu, kes lühikese ajaga tollesse armuda jõudis.


Juba esimese kümne minuti jooksul, kus näidatakse lohakalt savist voolitud paljaid Marsi elanikke, kusejoomist ja seksuaalakti tolmuimejaga, teadsin ma, et seekord on filmi kultusmaine täielikult õigustatud. Leidis seda ka Lionsgate, kes paar aastat tagasi otsustas filmile isegi korraliku DVD-reliisi anda. Noh, korralik on muidugi liialdus, sest film on sellegi poolest väga halva heli- ja videokvaliteediga aga suur samm edasi võrreldes ennem ringi liikunud VHS'idega. Film ise on muidugi suurepärane näide rumalast filmist ja seetõttu ka soovitus neile, kes vähemalt paar korda elus end Troma filmi nautimast on avastanud. 5/10


0 Responses to 'Over-sexed Rugsuckers from Mars (1989)'