Blog Entry

'Rinne' (2005)

esmaspäev, jaanuar 29, 2007 by , under

Režishöör: Takashi Shimizu
Osades:
Yuka, Karina, Keppei Shiina, Tetta Sugimoto, Shun Oguri jt.
Filmi pikkus: 95 min.

"Death Is Only The Beginning"

'Rinne' (ehk siis 'Reincarnation') lavastajaks on Takashi Shimizu, kes ennekõike tuntud 'Ju-on' seeria (ja nende ameerikaniseeritud versioonide) lavastajana. 'Reincarnation' muide jooksis jänkidemaal After Dark Horrorfesti raames, kaaslaseks ka 'Gravedancers', millest ma olen ka siin plogis juttu teinud.


70ndatel tappis isa ühes hotellis terve oma pere ja ka mõned teele ette jäänud hotellikülastajad ning -töötajad. Aastaid hiljem soovib üks režishöör sündmustest võimalikult täpse ja realistliku filmi luua. Peaossa valitud (ilus) tsikk hakkab aga nägema nägemusi tollest saatuslikust päevast nagu ta oleks ise seal kohal viibinud.


'Rinne' jääb keskpäraseks j-horroriks. Ei suuda ta midagi originaalset ega ka hingekriipivalt õudsat pakkuda. Üllatus-üllatus, siin filmis on isegi pikkade juustega väike tüdruk, kuid õnneks pole nii madalale laskutud, et tüdruk jõnks-jõnks roomab maas ja ilmutab ennast järsult inimeste selja taha. See plikatirts on vaikne ja tore ja (vist) ei tapa ka kedagi. Fanatist j-horrori fännil kõlbab ära vaadata, tavaline õudukasõber ei saa siit vast mitte midagi.

5/10
IMDb

Dawn of the dead

0 Responses to ''Rinne' (2005)'