Blog Entry

The Curse of El Charro (2005)

pühapäev, veebruar 18, 2007 by , under


Režishöör: Rich Ragsdale
Osades: Mia Hoyos, Philip Boyd, Heidi Androl, Matt Prater, Kellydawn Malloy, Kathryn Taylor, Andrew Bryniarski, Lemmy, Calico Cooper, Danny Trejo (voice) jt.
Filmi pikkus: 90 min.

"True evil can never die"

Seda filmi vaatama asudes polnud ma selle kohta mingit uurimustööd teinud, isegi IMDb jätsin puutumata. Seisis ju teine päris kaua kurvalt ja ootas vaatamist. Kartsin, et IMDb kasutajate kommentaarid või hinnang võib mu meelt nii palju muuta, et jääb jälle vaatamata. Võtsin ennast kokku ja heitsin pilgu peale.


Veider seltskond tsikke (geto neeger yo, gootitsikk, vaikne usklik ja ilus beib) võtavad ette roadtripi Arizonasse, et seal aeg maha võtta ja natuke pidu panna. Üks tüdrukutest Maria (see usklik siis) aga näeb unes pidevalt enda õe tapmist ja salapärast killerit - El Charro't nagu hiljem selgub. Sealt edasi läheb juba vana rada pidi. Tüdrukud panevad pidu. Peole tulevad tiirased kutid. Killer tapab ükshaaval kõik maha.


Tegelikult oli lavastaja päris tubli töö teinud. Tutvustas meile enamvähem originaalset kurikaela, oli loonud päris mõnusa atmosfääri ja suutnud filmi meelitada cameo-rollidesse ka mõned kuulsused - kumminäost pornostaari Tabitha Stevensi, legendaarse "kolli" Danny Trejo (kes rääkis sisse El Charro hääle) ja Troma filmide suht sagedase külalise Lemmy Motörheadist. Peategelaste valikul astus ta siiski ämbrisse - polegi ammu juba nii randomit seltskonda näinud, kui need tsikid olid. Mitte kuidagi ei tundnud nende saatusele kaasa. Ja veel, mis mul meele veidike kurvaks tegi oli see, et lesbid tapeti ära ennem, kui nad vaevalt olid amelemisega alustanud. Miinuspunktid selle eest, kutt. Aga plusspunktid mõne kõheda stseeni, paari tsiki rindade ja ühe ehmatuskoha eest, mis mulle vast tavaliselt ei mõjuks.

5/10
IMDb


1 Responses to “The Curse of El Charro (2005)”

19. veebruar 2007, kell 01:31

Comment by Trash.

Alumisel pildil oleksid nagu lesbid ikka amelenud ja koos väikese scat hetkega.