Blog Entry

Hot Rod (2007)

pühapäev, november 25, 2007 by , under


Režissöör: Akiva Schaffer
Osades: Andy Samberg, Isla Fisher, Jorma Taccone, Bill Hader, Sissy Spacek jt.
Filmi pikkus: 88 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0787475/

"Smack destiny in the face"

Rod on saamatu kaskadöör, kes peale selle, et ta pidevalt ebaõnnestunuid stunt'e sooritab pidevalt enda kasuisaga kakleb, et see teda meheks peaks. Kui aga kasuisa süda ükspäev peaaegu üles ütleb vannub Rod, et teeb oma elu suurima hüppe (üle 15 koolibussi) ning kogub sellega südameoperatsiooniks vajaliku raha, et kasuisale viimast korda veel kere peale anda.

The crew

"Hot Rod" oli algselt kirjutatud Will Ferrellit peaosas silmas pidades. Ferrell väidetavalt oli ka oma panuse stsenaariumi kirjutamisse pannud, kuid asi jäi seisma ja ohjad võtsid enda kätte peaosalised Samberg ja Taccone, kes enda nägemise järgi lugu muutsid. See fakt jäi mulle silma alles peale filmi vaatamist Wikipedia sissekannet uurides, kuid juba filmi ajal mõtlesin ma, et selline roll oleks Ferrellile nagu rusikas silmaauku sobinud. Võib öelda, et tema kätt on nii mõneski naljas ja stseenis tunda. Ülejäänud film aga oli nii kaootiline ja random, et leidsin ennast päris mitu korda kaasa muhetsemas. Mulle sellised ajuvabakad täitsa meeldivad - olen seda kindlasti juba miljon korda blogis maininud ja kindlasti mainin sama palju kordi veel. Kui millegagi seda filmi võrrelda siis kõige paremini võiks vast öelda, et "Napoleon Dynamite" ja "Talladega Nights" sohilaps, mõlema filmi elemendid on täiesti olemas. Poleks Samberg ja Taccone stsenaariumi võibolla nii palju oma suva järgi muutnud, oleks üsnagi pull jant sellest välja kukkunud. Praegu aga jäi üldpildina tsipake kuivaks...

Tsekkige ka maailma kõige kõvema stuntmani kodulehte: http://www.stuntmanforever.com/

6/10

I used to be legit. I was too legit. I was too legit to quit, but now I'm not legit. I'm unlegit. And for that, I must quit.

0 Responses to 'Hot Rod (2007)'