Blog Entry

Sõda (1987)

teisipäev, jaanuar 19, 2010 by , under ,

8 Responses to 'Sõda (1987)'

19. jaanuar 2010, kell 20:33

Comment by Daki.

Tere! Sooviks seda postitust avaldada Blogileht.ee-s. Palun võtke ühendust dagmar@blogileht.ee!

19. jaanuar 2010, kell 21:27

Comment by Metsavana.

See ülevaade koos oma asjalike mõtete ning põhjaliku sügavut tungimisega peaks blogilehte sobima nagu rusikas silmaauku.

19. jaanuar 2010, kell 21:36

Comment by paranoiadisco.

Ma just mõtlesin, et kas enam pole siis kellelgi midagi öelda, et lehte ainult piltidest koosnevat postitust soovitakse?

Ma vist mingit artiklimõõtu teksti küll sellest pisikesest allegoorilisest loost välja pigistama ei viitsiks hakata. Küll aga mõtlesin piltide abil seda mõnele meelde tuletada, kes selle juba unustanud on.

19. jaanuar 2010, kell 22:43

Comment by Kalmsten.

hea kraam tõesti... vähetähelised sõnad, hea lausetus, interaktiivne tekst, hariv, ei tekita tahtmist ÕS-i järele haarata ning blogilehte sobib tõesti kuna isegi Nirti suudaks seda lugeda. Muidugi kui ta Liis Lassi memuaarid korrakski käest ära panna suudab...

20. jaanuar 2010, kell 00:09

Comment by Juurak.

Kusjuures, ja ma ei häbene seda tunnistada, oli liis lassi raamat täiesti loetav. mitte, et ta oleks midagi uut öelnud, aga... minu arvamus sellest näitsikust tõusis ikka palju palju (võrreldes selle saatega, kus ta pidi koos tatteri ja veel kellegagi muusikavideosid hindama).
aga taaskord pean mainima - blogileht on surnuna sündinud projekt - keda krdit huvitavad miskised suvalised random meetodil valitud postitused, mis kõik on juba vähemalt nädal aega vanad ja mis on niiehknaa loetud, kui need lugemist väärt olid... haige... tüütu. igafus ruudus, kuubis ja selles, mis peale kuupi tuleb. punkt.

20. jaanuar 2010, kell 15:34

Comment by Metsavana.

Kui blogileht tehti lubati hakata korjama sinna kõige asjalikumaid tr.ee poste, selles pole aga haisugi, peamiselt panevad nn toimetajad sinna tekste vastavald isiklikele maitseelistustele ja sageli ei viitsita toimetamistöödki teha. Ega ma ei saa ka aru miks selline moodustis peab tr'i kõrval veel asetsema mis ise mingit lisaväärtust või sisu ei tooda ning näeb veel suht kole ka välja. Aga kui meeldib ajalehte mängida siis kütku, kes ma olen laitma :)

20. jaanuar 2010, kell 15:45

Comment by paranoiadisco.

Jah, päris kole lugu ju kui need pildid ka photoshopiga jääksid üle käimata.

20. jaanuar 2010, kell 17:47

Comment by Metsavana.

Mingist spellerist võiks tekste ju läbi ikka libistada.