Blog Entry

Zombie Strippers (2008)

teisipäev, juuni 03, 2008 by , under


Režissöör: Jay Lee
Osades: Jenna Jameson, Robert Englund, Roxy Saint, Joey Medina, Shamron Moore jt.
Filmi pikkus: 94 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0960890/

"They'll dance for a fee, but devour you for free."

Kuna ajumölakas oli kuuma ilmaga niigi üles soojenenud, otsisin ma enda filmihunnikust eriti iisit ja ajuvabat meelelahutust. Kõigi seast paistis zombie-stripparite etteasted kõige mahlasem olevat. Olin ma tegelikult ju tegelikult päris pikka aega selle vaatamist oodanud aga kartes räiget pettumust lükkasin ma vaatamist pidevalt edasi. Zombie-filmid on ju mulle alati meeldinud ning kunagine esimene (ja siiani ka viimane) stripikas käimine oli ka... mmmm... huvitav kogemus hehe.


Bushi administratsioon on valitud neljandat korda võimule. Peale selle, et Bush saadab laiali USA kongressi ja keelab avaliku alastioleku on ta ka sõjas paljude riikidega kaasa arvatud Kanada ja iseseisva Alaskaga. Et vähendada sõjakaotusi, leiutavad teadlased viiruse, mille abil saaks surnud sõdurid uuesti sõjatandrile saata. Viirus läheb muidugi kontrolli alt välja ja varsti on terve asutus täis uimerdavaid zombisid. Kohale saadetakse kõikvõimas Z-squad, kelle ülesandeks on terve asutus puhtaks teha. Üks liige saab aga hammustada ja ta otsustab põgeneda, leides varjupaiga lähedalasuvas underground-stripikas, kus ta aga varsti Jenna Jamesoni kõri kallale läheb, muutes viimase super-zombie-strippariks. Tuleb välja, et zombie-stripparid suudavad klientidelt tunduvalt rohkem raha välja meelitada kui tavalised stripparid ja rahamaias klubiomanik näeb selles suurepärast võimalust rikastuda, mis sellest et enda kelder pidevalt laipadega täieneb.


ZOMBIE STRIPPERS oli üllatavalt mõnus ajaviide. Rohkelt paljast pinda, kamaluga odavaid erieffekte ja väga juustust huumorit. Mis mind aga eriti üllatas oli see kuidas kogu selle jandi sisse oli pikitud väikestviisi poliitilist satiiri ja sotsiaalset kriitikat - see kuidas zombistunud stripparid kõigi "tavaliste" stripparite kliendid ära röövisid võib vabalt pidada metafooriks naiste seas buumina levivast ilulõikuse-maaniast. Kuuldavasti pole see Jay Lee'le esimene kord tuua juustuse välimusega käkiga vaataja ette midagi hoopis sügavamat, kui esmapilgul paista võib (vt. THE SLAUGHTER). Kirsiks tordi peal oli stseen, kus just zombistunud Jenna Jameson võtab uuesti kätte Nietzche raamatu ja lausub midagi sarnast: "Oh, this makes so much more sense now!". Et mitte liiga kiitvaks kätte minna, siis tuleb öelda, et tükk kannab z-kategooria filmi nime auga välja - kehv montaaž, kehv videokvaliteet, kehvad CGI effektid ja väga enda karakterid ülemängiv Robert Englund. Vastukaaluks jälle pidevalt paljad kenad neiud ja korralikes kogustes verd, mäda ja kusi ja suurepärane finaaliheitlus kahe rivaalitseva strippari vahel. Sweet!

Keda zombied ja/või paljad naised külmaks ei jäta, teda ei jäta kindlasti täiesti külmaks ka antud film. Kes aga midagi sügavamat otsib ja ei pelga selleks ka sitahunnikusse puurida, see võib lugeda artiklit "Zombie Strippers kui intellektuaalne maiuspala" (SIIT).

5/10

Stripparid...

... ja Z-squad'i sõdurtsikid.

3 Responses to 'Zombie Strippers (2008)'

4. juuni 2008, kell 16:54

Comment by Trash.

Mind visati kunagi stripibaarist välja kuna ei suutnud käsi ja suud vaos hoida. No raha oli siis ka juba otsas ja nad nägid, et must pole enam kasu. 2 tundi hiljem heideti mind samal põhjusel lõbumajast välja.

Filmi aga tundub, et vaatan.

4. juuni 2008, kell 16:55

Comment by Trash.

"2 tundi hiljem heideti mind samal põhjusel lõbumajast välja."

Siis rahapuuduse põhjusel. Käsi ja suud võis seal panna igale poole loomulikult.

4. juuni 2008, kell 17:01

Comment by paranoiadisco.

Hah, ega minagi rahaboss polnud. Sõbraga läksime jumala jokkis peaga nädala keskel kesköö paiku, olime vist ainukesed kliendid. Küll raisad hakkasid seal hõõrutama, paari tunniga oli raha otsas ja viimase 65 eeku eest ostsin baarist ühe Saku Tumeda.

Lõbumajas pole õnneks käinud...