Blog Entry

'Severance' (2006)

neljapäev, jaanuar 11, 2007 by , under

Režishöör: Christopher Smith
Osades: Danny Dyer, Laura Harris, Tim McInnerny, Andy Nyman, Toby Stephens, Claudie Blakley jt.
Filmi pikkus: 90 min.

"Another bloody office outing."

Paistab, et Briti õudusfilmitööstus on jalad alla saanud - ilusaid filme tuleb nagu seeni pärast vihma. Usun, et ega seegi aeg kaugel pole, kui britid enda võimu horrorfilminduses taastavad, justnagu see oli Hammer Films'i hiilgeaegadel...

Rahvusvahelise relvafirma Palisade Defense müügiosakond saadetakse hea töö eest Ida-Euroopa metsadesse puhkama. See ei taha aga hästi minna, kuna "juhuste kokkulangemisel" ööbivad nad hoopis vales kämpingus ja varsti hakkab tundmatu ja armutu tegelane neid maha nottima.


Film algas väga lõbusalt, selline muhe briti huumor jne. Kuid poole pealt keeras asi ära, tõsimeelseks horroriks. Minuarust oli see üleminek kuidagi liiga järsk. Sellesmõttes, et 'Shaun of The Dead' suutis väga mõnusalt horrori ja komöödia kokku sulatada, niimoodi, et asi jäi mõnusaks kokteiliks kuni lõpuni. 'Severance' läheb jälle teist rada, algab nagu tavaline komöödia, kuid lõppeb tõsise slasherina. Siiski paistab film silma teiste õõvafilmide seest, tänu oma väga värvikatele karakteritele (eriti tooks välja kohmaka bossi Tim McInnery esituses, keda 'Blackadder'st tunneb) ja osavale klišeedega mänglemisele.

Go Briti horror, Go!

7/10

IMDb


0 Responses to ''Severance' (2006)'