Blog Entry

'Teenage Caveman' (2002)

teisipäev, jaanuar 30, 2007 by , under


Režishöör: Larry Clark
Osades: Andrew Keegan, Tara Subkoff, Richard Hillman, Tiffany Limos, Stephen Jasso jt.
Filmi pikkus: 90 min.

"The future sucks."

Huvitav, mis värk Larry Clark'il on teismelistega ja nende sekseluga. Puudutab pea iga tema film, nendest tuntumad 'Kids' ja 'Ken Park', ju sellist teemat. Ainus vahe eelmainitutel ja sellel filmil on see, et esimesed on head filmid, 'Teenage Caveman' aga puhas kräpp. Mingil määral peaks see põhinema samanimelisel 1958. aasta filmil. Pole küll originaali näinud, kuid sisu lugedes on tegemist ikka päris erineva teosega.

Hetero ta olla ei saa...

Tegevus toimub postapokalüptilises maailmas. Inimesed elavad jälle mugavalt koobastes ja jahivad loomi. Noortele on peale pandud seksikeeld, et hoida inimeste arvu koobastes piirides. Peale seda, kui üks tüüp (ristiga) enda isa ära tapab, põgeneb ta koos sõpradega, et otsida uus elupaik, kus nad vabalt elada saavad. Nad satuvad kahe pealtnäha meeldiva noore (aasia tsikk ja jubeda soenguga "lahe"kutt) juurde, kes elavad nagu inimesed kunagi elasid, superluksilt noh. Kooparaiskadele tehakse selgeks alkohol, narkootikumid, riided, pesemine ja loomalikult seks jess. Tegelikult on need kaks hoopis mingid mutandid, kes tahavad enda seemet ka koopanässide sisse saada.

"I must be EMO!"

Ei taipa ma, miks selle remake'i lavastamiseks Clark võeti. See mees on põhipointi viinud üldse noorteseksile ja kogu see kolliteema on täiesti teisejärguline. Kui aus olla, siis kollifilm võtab hoogu alles viimase 10 minuti sees. Peale selle kõige võtavad viimased minutid üldse väga-väga pedofiiliahõngulise pöörde. Nojah. Kurat selle coveri ja sisututvustuse järgi ootasin ma jumala lahedat b-kategooria meelelahutust. Kahju, et niimoodi pettuma pidi. Tsiteerides filmi: "Look at you! You're like a bad b-movie!" ja põhirõhk on sõnal "BAD"!.

2/10
IMDb

Michael "Teenage Caveman" Jackson

0 Responses to ''Teenage Caveman' (2002)'