Blog Entry

Street Trash (1987)

pühapäev, märts 18, 2007 by , under


Režishöör: J. Michael Muro
Osades: Mike Lackey, Bill Chepil, Marc Sferrazza, Jane Arakawa, Nicole Potter, Pat Ryan jt.
Filmi pikkus: 102 min.

"Things in New York are about to go down the toilet..."

Nonii, ammu polnud juba midagi tõsiselt lõbusat vaadanud - see film oli kõik, mida ma hetkel vajasin. Täielik pomm noh!


Alkopoe omanik leiab keldrist kasti, mis on täis aega näinud alkohoolseid jooke. Ta otsustab väikese raha eest neid kohalikele õlidele maha müüa. Tuleb välja, et ajaga on joogist välja kujunenud päris korralik mürk, mis jooja silmapilgselt ära sulatab hihi. Samal ajal tulevad veel mängu kohalik tough-guy ment, kes uurib mõrvasid, mida seostatakse kohaliku kodudute kamba Vietnami veteranist liidriga ja Itaalia maffiaboss, kelle naine ühel ööl õlide poolt vägistatakse. Päris korralik pudru!

Kohalikud hardcore-võmmid

Ei teagi kohe, kust alustada. See oli vist teine nö. "melt movie", mida ma näinud olen (esimene oli "Body Melt"). Troma stiilis effektid, terav must huumor, paljad naised - selliste sõnadega võibki iseloomustada ühte lõbusamat b-filmi üldse. Viimati olin nii rahul ühe ajuvaba b-filmiga, siis kui sai "Toxic Avenger" esimest korda nähtud. Suureks plussiks on muidugi see, et film suudab enda camp-faktori tõsiselt välja mängida, kordagi polnud sellist piinlikust valmistavat kohta, et ei tea nüüd kas naerda või nutta. Kõik oli konkreetselt huumori peal väljas. Stsenaarium oli ka kuld, osasid lauseid võib sealt veel mitu aastat hiljem tsiteerida ("Fuck you. Gimme a bottle of booze, here's my dollar, suck my dick!"). Armas pühapäevane meelelahutus.

Kui vaadata seda lehekülge, siis näeb, et 20 aastat hiljem on samad tegijad otsustanud ka filmile järje valmistada. Ega seal mingit infot eriti ei leia, foorum on püsti pandud, kus saad ideid anda filmi jaoks.

8/10
IMDb
Trailer

0 Responses to 'Street Trash (1987)'