Blog Entry

VG: The Terminator (1992)

esmaspäev, aprill 13, 2009 by , under



Kuna lubasin kunagi, et hakkan blogis rohkem juttu tegema ka videomängudest, pole ma sellest lubadusest eriti kinni pidanud. Ei ole lihtsalt PC peal midagi olulist mänginud, millest kirjutamine seda aega vääriks. Kuna aga hiljuti õnnestus muretseda enda kulunud Sega Mega Drive'le korralik asendus, tema nägusama noorema venna (Mega Drive II) näol ning avastasin enda kapist täitsa korraliku portsu hästi säilinud mänge, tekkis idee need varjust välja tuua ning ilusti DVD'de kõrvale laduda ja lisa ootama jätta.


Tänu sellele, et nostalgiaprillid ilusti veel ninal püsivad, on Mega Drive mängud loomulikult viimase nädala peamised ajaröövlid ja paar tükki õnnestus selle ajaga isegi läbi teha. Ei näe mingit põhjust osadest mängudest mitte juttu teha ning kuna kõik Terminator-seeriaga seotud on hetkel ka aktuaalne, tänu kohe-kohe ilmuvale neljandale osale, sai avapauguks valitud just see 1992. aastal Virgin Games poolt kõikidele antud hetkel turul olnud Sega platvormidele mõeldud THE TERMINATOR.


Mäng jäljendab põhimõtteliselt esimese filmi tegevustikku - Kyle Reese sõidab ajamasinaga ajas tagasi, et tapamasina T-800 käest päästa Sarah Connor-nimeline naine. Kogu filmi tegevustik läbitakse praktiliselt nelja tasemega, kus peategelasel tuleb rinda pista nii Terminaatoritega kui ka politseinike ja nendega koostööd tegevate molotovi kokteile loopivate punkaritega (?). Keskmise raskustasemega valmistab juba esimene osa paraja väljakutse, kergema peale pannes aga läbisin kogu mängu 15 minutiga. Kiitust väärivad muidugi mängu korralik pilt, hästi välja joonistatud tegelastega ja suurepärast jalga tatsuma panevat techno-soundträkk.

0 Responses to 'VG: The Terminator (1992)'