Blog Entry

'Beerfest' (2006)

kolmapäev, november 29, 2006 by , under

Režishöör: Jay Chandrasekhar
Osades: Erik Stolhanske, Paul Soter, Will Forte, Ralf Mueller, Eric Christian Olsen, Jürgen Prochnow jt.
Filmi pikkus: 110 min.

"Bring on the beer. They've got the nuts."

Peale isa matuseid peavad kaks venda tema tuha viima Saksamaale, kus parajasti peetakse õllepidustust Oktoberfest. Väikeste sekelduste järel satuvad nad aga nö. underground Oktoberfestile, kus peetakse ka väikeseid õllevõistlusi rahvuste vahel. Siit edasi läheb muidugi tuttavat rada pidi - ameeriklasi alandatakse, ameeriklased lähevad tagasi kodumaale, panevad meeskonna kokku, treenivad, et järgmine aasta sakslastele koht kätte näidata.

And 2 points goes to...

Ei olegi mõtet erilist kommentaari siia lisada. See põhimõtteliselt oligi nagu 'Dodgeball' ainult pallid olid asendatud õllekruusidega ja tegelased mitutuhat korda nürimad ja andetumad. Ja see vastik saksa aktsent, mida pea pooled tegelased seal purssisid, hakkas lõpus juba tervisele mõjuma. Seda vist ei oleks isegi õllese peaga ja seltskonnaga huvitav vaadata. Mõttekam on vist lihtsalt õllest nina täis tõmmata ja see film vaatamata jätta, nalja saab siis vast niipidi isegi rohkem.

2/10

IMDb

4 Responses to ''Beerfest' (2006)'

29. november 2006, kell 23:58

Comment by Trash.

8/10

30. november 2006, kell 00:02

Comment by paranoiadisco.

Hah, meeldis? Minuarust oli see ikka täielik ajaraisk. Selle ajaga oleks võinud poest nelipäki tuua ja õhtul õlle kõrvale Tuvikesi vaadanud... :D

30. november 2006, kell 01:39

Comment by Trash.

Meeldis jah. Sõbraga koos vaatasime ja naersime pisarad välja. Sama smart comedy nagu Super Trooperski, palju inside joke´e.

30. november 2006, kell 12:54

Comment by paranoiadisco.

Novot, ma ei pidanud juba 'Super Troopersit' erilisekes saavutuseks komöödia-maastikul...