Blog Entry

'Heatseeker' (1995)

reede, november 24, 2006 by , under

Režishöör: Albert Pyun
Osades: Keith Cooke, Norbert Weisser, Tina Cote', Thom Mathews, Gary Daniels jt.
Filmi pikkus: 91 min.


"Meet the Ultimate Warrior in Cyber-Technology"

Paistab, et herr Pyun'le meeldivad küborgid ja võitluskunstid. Keerlevad ju enamus tema filme ('Kickboxer', 'Knights', 'Cyborg' jms.) nende teemade ümber. Ja ei saa kurta, tüüp teab, mis teeb ja valmivadki mõnusalt juustused käkerdised, mida võib iga ilmaga jälgida.

Nigeerlased kaasa elamas oma küborgile, kes kakleb nagu totaalne kloun

Lähitulevik. Kurja juhtkonnaga Sianoni suurfirma korraldab rahvusvahelise küborgite meistrivõistlused, kus iga küberneetikaga tegelev firma saab välja panna enda kõige tugevama võistleja ja niimoodi välja selgitada kõige tegijam tegijatest. Loomalikult suurendatakse normi, mis ennem määras ära, kui palju võib inimeses igasuguseid masinavärki olla (10%-lt 50% peale). Sellesse janti kaasatakse veel kickboxi maailmameister Chance O'Brien, et suurendada meedia huvi antud ürituse vastu ja niimoodi tõsta aktsiate väärtusi. Oi-oi-oi.

Kuigi Pyun suudab vahest oma küborgifilmidega üllatada - 'Nemesis' ja 'Knights' on minu meelest omas klassis ikka kõvad meelelahutajad - siis antud filmiga on ta küll parajalt ebaõnnestunud. Täiesti totter sisu ja sinna lisatud kopikate eest tööle võetud näitlejad, kellest enamus muidugi režishööri sõbrad ja tuttavad, kes paljudes tema filmides läbi jooksevad erinevates rollides. Võistlusstseenid olid kuivad - kaugelt filmitud suvaline ilma emotsioonideta lahmimine. Inimesi ja küborgeid eristab vaid juhtmekesed ja sädemed, mis naha alt välja tulevad, kui löögid sisse tulevad. Ei mingeid robotjalgu ja -käsi, mis on täiega NOT COOL!

Klassikalised kurjamid

Kuuldavasti oli Pyun seda filminud samal ajal teiste filmidega, niiet rohkem ma ei kommentaari.

3/10


IMDb

Tavaline kauss osutub suurepäraseks vahendiks elimineerimaks kurikaelu

0 Responses to ''Heatseeker' (1995)'