Blog Entry

Trailer Park of Terror (2008)

teisipäev, november 25, 2008 by , under


Režissöör:
Steven Goldmann
Osades: Nichole Hiltz, Brock Cuchna, Matthew Del Negro, Stefanie Black, Jeanette Brox jt.
Filmi pikkus: 97 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0892109/

"Fear Has A New Home!"

Vahel on jõle mõnus ette võtta filmike, millest sa midagi ei tea ega tahagi teada. Lihtsalt võtad suvalise ettejuhtuva junni ja istud ekraani ette, ainsaks infoks vaadatavast filmist vaid tema poster ja pealkiri. Niimoodi saab vältida olukordi: "aaaa, trailer oli ju niiii lahe!", "eeei, imdb's oli selle skoor ju 7.9, mina paneks 2.3" ning "kurat, selle lavastaja eelmine film oli ju nii paganama hea, miks ta nüüd sellise sopaga hakkama sai?!". Eeltööta vaatamine aga toob tavaliselt esile vaid kaks lihtsat reaktsiooni - kas film oli "hea" või oli ta "halb". Lihtne! TRAILER PARK OF TERROR oli just üks selline tikutõmbamise meetodil valitud tükk ja sobis enda rolli suurepäraselt.


Kuus probleemset noort ja nende eest vastutav kirikuõpetaja on parajasti teel järjekordsest välilaagrist koju, kui tänu kehvadele ilmastikuoludele satuvad nad avariisse. Nii peavad nad peavarju otsima lähedalasuvast haagiselamute pargist, mille juhataja Norma nad avasüli vastu võtab. Öös aga hakkab juhtuma asju, suuresti tänu seal resideeruvatele redneck-zombie'dele...


Film algas üsna meeldivalt, justkui paroodia ühe väikse haagiselamutega täidetud küla nõdrameelsete asukate elu üle. Sissejuhatuse lõppedes aga hakkasin kahtlema filmi, niigi kahtlases, väärtuses - mängu toodi tiirased noorukid, kes kindlapeale varsti valel ajal vales kohas viibides enda lõpu leiavad - olin ju justkui seda filmi ennem näinud. Pool tunnikest uimerdamist ja ei mingeid märke, et keegi kedagi tapma hakkaks. Sissejuhatuski hakkas parajasti ununema, kui lõpuks peale mitut (häbiväärselt riides) seks-stseeni, lõpuks peakangelased - eelnevalt surnud maamatsid - lava tagant lihtrahva rõõmuks lubatud tegusid tegema tulid. See kõik oli kohmakalt kokkuklopsitud (põhineb siiski neljaosalisel koomiksil) ning lausa nõudis rohkem verd, huumorit ning rokenrolli. Redneck-zombie'dele tuleb siiski au anda - need "karakterid" pole siiani suutnud veel siinkirjutajat alt vedada.

4/10

Trailer park white trash pesumodellina

0 Responses to 'Trailer Park of Terror (2008)'