Blog Entry

'Die Nacht der lebenden Loser' (2004)

kolmapäev, veebruar 14, 2007 by , under


Režishöör: Mathias Dinter
Osades: Tino Mewes, Manuel Cortez, Thomas Schmieder, Collieen Fernandez, Hendrik Borgmann jt.
Filmi pikkus: 89 min.

"Being a loser was never this cool!"

Kui te olete kunagi mõelnud, milline näeks välja George A. Romero poolt lavastatud tiirane noortekomöödia, siis siin on vastus - 'Night of The Living Dorks'.


Kolm nohkarist sõpra otsustavad osaleda voodoo rituaalis, mis peaks neile eluarmastuse kätte tooma. Juhtub aga nii, et tüübid puistatakse üle vana zombituhaga. Teel koju satuvad nad aga avariisse ja kui nad ärgates leiavad nad end surnukuurist. Nendest on saanud zombid.

Gay disziplin

Kui aus olla, siis tegelikult polnud see eriti hea film. Isegi meelelahutuslikust aspektist võttes. Kogu see krempel paistis välja nagu wannabe-ameerika-kaheksakümnendate-seksinaljadega-noortekomöödia, zombi-teema jäi kuidagi teisejärguliseks. Muidugi hakkasid värsked zombihakatised oma võimeid kasutada, et võimalikult palju tsikke skoorida, mis siis, et ise lagunesid (jah, isegi munandid ei tahtnud enam keha küljes püsida). Ja siis veel see klassikaks saanud teema, et nohik himustab kooli nö. kõige popimat tüdrukud, mis sest, et enda naaber on igati topnotch beib ja minuarust oli kümme korda ilusam ka. Vahepeal isegi päris närvi läksin, loll nolk. Samas kõigile, kellele noorte hullamisefilmid väga südamelähedased on, soovitan see film kindlasti ära vaadata. Siin on rindasid, narko-, alko- ja seksinaljasid, paljaid persseid, suurte rindadega med. õdesid, milfist õpetaja jnejne.

5/10
IMDb

Girl next door

0 Responses to ''Die Nacht der lebenden Loser' (2004)'