Blog Entry

Horrors Of War (2006)

esmaspäev, veebruar 19, 2007 by , under

Režishöörid: Peter John Ross, John Whitney
Osades: Jon Osbeck, Joe Lorenzo, Daniel Alan Kiely, C. Alec Rossel, Sean Velie jt.
Filmi pikkus: 99 min.

"In war, death is not the only thing to fear."

See film mul ka päris kaua vaatamist ootas. Asi oli jälle nimelt selles, et vaatasin, et IMDb's kõik virisesid selle filmi kallal ja ei olnud nagu eriti motivatsiooni seda peale pista. Võtsin lõpuks ikka mõistuse pähe, kuna ikka tegemist on ikkagi nazi-zombidega.


Teine maailmasõda. Liitlasväed liiguvad üha kiiremini Saksamaa poole. Vältimaks kaotust laseb Hitler käiku oma salarelva - supersõdurid (ehk siis maakeeli tavalised zombid). Pannakse kokku spetsiaalne tiim, et saata see vaenlase rinde taha ja vangistada vastutav teadlane. Tiim koosneb muidugi tüüpidest, kes on erinevatel missioonidel juba kohtunud nende zombidega ja käe valgeks saanud niiöelda.


See tegelikult oli päris hea film minuarust. Madal eelarve muidugi tõi kaasa ka päris piinlike momente (plahvatused, sõjatehnika jne), mis tavavaataja kindlasti virisema paneb, kuid ma juba suht harjunud selliste asjadega. Režishöör ikka hinge oli filmi alla pannud nagu näha, et kõik mida eelarve lubas teha oli ikka suht maksimumini viidud - isegi üks maailmasõja aegne sõiduk vuras seal ringi. Väga harva tegelikult sellist asja kohtab viimasel ajal. Nazi-zombid on minu arust nii universaalsed tegelased, et nendest võiks tuhat cooli filmi vist teha. Antud filmis oli neid aga selgelt liialt vähe. Muidu üldine zombide välimus rokkis küll, korralikult oli inimestele ikka kummi näkku visatud ja nende imidž veenis mind küll. Üldse viriseks mina just selle üle, et draama poolt oli liialt palju arendatud ja sellise filmi puhul ei vea see lõpuni kindlalt välja, kuna noh, näitlejad ei ole sellistes filmides just suurem asi. Samas jälle huumorit jäi veits väheks, kuigi peaks mainima, et lõpuvõitlus liitlaszombi, liitlaslibahundi ja nazidoktorzombi vahel oli päris lõbus.

6/10
IMDb


2 Responses to 'Horrors Of War (2006)'

26. veebruar 2007, kell 23:57

Comment by Trash.

Nägin selle filmi trailerit "Recon 2020" diskil lisade hulgas ja tundus ikka üpris hale. No ma arvan, et recon 2020 oli ikka ISE HULLEM. Ka ülejäänud trailerid lisade hulgast olid sellise straight to video juustu mekiga.

3. märts 2007, kell 15:18

Comment by Tauri Punder.

hahahah, kuradima hästi kirjutatud, naersin millegipärast koguaeg.
Ilus.