Blog Entry

The Mad (2007)

neljapäev, juuni 14, 2007 by , under

Režissöör: John Kalangis
Osades: Billy Zane, Jordan Madley, Maggie Castle, Shauna MacDonald, Michael Rhoades jt.
Filmi pikkus: 83 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0848552/

Billy Zane mängitud isa peatub oma uue naise, tütre ja tolle peikaga väikeses maakohas, et aeg natukeseks maha võtta. Motellis toad kinni pandud otsustatakse kohalikku sööklasse sööma minna. Olukord kisub aga kehvapoolseks, kui kohalikust farmist toodud mürgitatud liha seda maiustanud inimesed liha-himulisteks zombideks muudab.


Viimasel ajal on jõle tavaliseks saanud see, et b-horror suudab enda ridadesse meelitada ühe või paar natuke kõvema kaliibriga staari. Tavaliselt muidugi pornostaarid, kuid võib rääkida ka rokkstaaridest või 80ndatel tipus olnud, kuid nüüdseks varjusurmas olevatest näitlejatest. "The Mad" tambib sama rada, seekord on mingil moel kaasa suudetud rääkida Billy Zane, kes küll mingi a-kategooria näitleja pole, kuid on enda nägu päris kuulsates tükkides näidanud. Kuigi filmi poster võib lubada tõsimeelset zombi horrorit, on siiski tegu viimasel ajal üpriski populaarseks saanud zombi-comedyga (zomedy). Õnneks polnud mina enne vaatamist midagi filmi kohta uurinud ja kohe kui see jabur electromaiguline theme song peale pandi, teadsin, et midagi tõsist siit oodata ei ole.


Kuigi Billy Zane'lt oleks võibolla oodanud kõige eeskujulikumat rollisooritust, siis tuleb tõdeda, et seekord said asjaga poole paremini hakkama kõrvalosades olnud tundmatud näitlejahakatised. Lausa piinlik oli vaadata, kuidas teine kogu jõust pingutas, et olla humoorikas. Tänu sellele, et kogu film oligi põhimõtteliselt ehitatud suurima staari peale, kukkus ta ka loomulikult tänu sellele läbi. Samuti puudus ka gore. Verd küll pritsis korralikult, kuid sellele žanrile ebatraditsiooniliselt pöördus kaamera parimal hetkel lihtsalt ära. Ja kui zombiekomöödial puudub tugev gore ja hea huumoriliin, siis mida kuradit ma vaatan?

3/10

"Aaaah, I ruined an indie movie!!!"

0 Responses to 'The Mad (2007)'