Blog Entry

Possessed by the Night (1994)

kolmapäev, mai 13, 2009 by , under


Režissöör: Fred Olen Ray
Osades: Shannon Tweed, Ted Prior, Sandahl Bergman, Chad McQueen jt.
Filmi pikkus: 84 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0110875/

"Control. Once you lose it, you'll kill to get it back."

Film keerleb ümber salapärase purgis piirituse sees vedeleva mutantloote, kes satub ühe Hiinalinna poeomanikku valdusesse. Tema poodi satub loomingulise kriisi käes vaevlev kirjanik, kes poeomaniku poja suudab ära rääkida ja loote endale koju viib, uskudes miskipärast, et viimane teda kirjutamises aitab. Tuleb välja, et mutant suudab inimesi telepaatilisel teel kontrollida ja nii hakkabki kirjanik vaikselt oma abikaasale järjest veidram tunduma. Kui mängu tulevad veel gängsteritele raha võlgnev kirjastaja ja tema poolt majja sokutatud seksikas sekretär, võib kindel olla, et kogu ajuvabadus viiakse järgmisele astmele.


Tausta uurides oleks võinud ma tegelikult juba varem teada saada, et oodatud veidra b-horror'i asemel serveeritakse vaatajale hoopiski... veidrat softcore-thrillerit. Shannon Tweed on ju legend juba antud žanris aga mina vaatasin vaid torrenti sisututvustuses olevat kolme hästitabatud pilti ja klikkisin, sest raske on mööda vaadata filmist, kus inimesi kontrollib purgis olev mutantloode. IMDb märksõnad annavad filmi olemusest vast paremini aimu: Rear Entry Sex, Buxom, Large Breasts, Erotica, Rough Sex, Female Nudity, Sex, Woman On Top, Breasts, Nudity, Independent Film. Ajab keha higistama tõesti.


POSSESSED BY THE NIGHT tõi kohe silme ette Charles Band'i käki HIDEOUS! (blogis), kus sarnased tegelaskujud inimesi füüsiliselt terroriseerisid. Seekord aga ei eskpluateeritud mutante otseselt, vaid lootejäänuk oli vaid üks element, et tüüpilist seksuaalset pinget täis thriller vähekengi omanäoliseks muuta. Asi tegelikult toimis ja film oli enda tohuvapohus täitsa ladna vaatamine.

6/10

Kurjajuur!

0 Responses to 'Possessed by the Night (1994)'