Blog Entry

Neon Maniacs (1986)

pühapäev, märts 18, 2007 by , under


Režishöör: Joseph Mangine
Osades: Clyde Hayes, Leilani Sarelle, Donna Locke, Victor Brandt, David Muir, Marta Kober jt.
Filmi pikkus: 91 min.

"There are twelve good reasons to be afraid of the dark. And everyone of them is a killer"

Ei saanud ju meeltel puhata lasta, peale sellist "meistriteost" nagu seda oli "Street Trash" tuli midagi samast klassist peale panna. Valik langes "Neon Maniacs" peale, mis päris kaua juba on vaatamist oodanud.


Ühel õhtul notitakse maha käputäis noorukeid. Ainus ellujääja on Natalie. Kui ta politseile üritab selgeks teha, et tapjateks olid relvastatud monstrumid (zombid?), naerdakse ta lihtsalt välja. Ainukesed, kes teda usuvad on temasse kiindunud Steven ja horrorfanatist tsikk Paula. Koos peavad nad mooduse neoonmaniakkidest lahti saada.

"I Wanna Get a Mohawk (but Mom Won't Let Me Get One)"

Need neoon-maniakid olid päris huvitavad kujud. Üks nägi välja nagu ta oleks homobaarist põgenenud, üks oli indiaanlane, üks meenutas Toxic Avengerit, üks oli üldse samurai jne. Päris veider seltskond oli kokku kogunenud... aa.. üks oli veel mingi ühe silmaga könn. Ja ainuke asi, mida nad kartsid oli vesi. Päris halvasti kõlab. Tegelikult oli selline mõnusalt juustune horror-comedy, kuigi nii hästi polnud välja kukkunud, kui eelmine käkk siin - "Street Trash". Eriti kiskus ära see koolipeo teema, supercheese. Seal bandbattle toimus jõle õudsate glämmrokkarite ja vastiku süntpopi vahel. Üks tüüp oli ennast veel Chewbacca kostüümi toppinud. Lõpp jäeti ka lahtiseks, ei saanudki vastust, mis kollid need seal inimesi terroriseerisid siis. Kaldun arvama, et need olid nazi-zombied - Hitleri salarelv Ameerika alistamiseks hehe. Fun-fun-fun!

6/10
IMDb
Trailer

0 Responses to 'Neon Maniacs (1986)'