Blog Entry

Blades of Glory (2007)

neljapäev, august 02, 2007 by , under



Režissöör:
Josh Gordon, Will Speck
Osades: Will Ferrell, Jon Heder, Will Arnett, Amy Poehler, Jenna Fischer jt.
Filmi pikkus: 93 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0445934/

"Kick Some Ice"


Will Ferrell on minu jaoks hetke üks parimaid koomikuid maailma peal. Isegi siis kui talle on jäetud ka imetilluke roll kuskil suudab ta mind mõne varrukast võetud naljaga naeru lagistama panna. Vaatasin mingi aeg tema "Saturday Night Live" best of ära, see peaks "Kuidas teha nalja?" õppevideo olema.


Peale seda kui iluuisutajad Chazz Michael Michaels ja Jimmy MacElroy viigiga lõppenud võistlustel kaklema hakkavad pannakse neile peale eluaegne üksiksõidul võistlemise keeld. Kavalpead võtavad siis nõuks jõud ühendada ja proovida paarissõitu, mida keeld ei puuduta.

Sisu ja trailer tundusid üpriski juustuselt ja väike kahtlus oli filmi peale pannes. Andsin siiski Ferrellile võimaluse ja võib öelda, et pettuma ei pidanud. Viimasel ajal on need spordikomöödiad päris populaarseks saanud ja "Blades of Glory" meenutaski ülesehituselt natuke sellist ajuvabakaid nagu "Dodgeball", "Benchwarmers" jne - peategelased saavad mingi tagasilöögi ja siis asuvad treenima, et lõpukolle viimastel võistlustel võita blabla. Sisu oli tegelikult suht kõrvaline, ma nautisin Ferrelli etteastet seksisõltlasest macho Chazzina. Jon Heder ei istu mulle siiamaani, talle vist jääb eluks ajaks Napoleon Dynamite plekk külge. Tema näitlemisega sai ta muidugi suurepäraselt hakkama, kuid teistes filmides mõjub ta jälle samasuguse tegelaskujuna - ohmu töllina. Kahe omavaheline klapp oli muidugi olemas, muidu poleks vist nii palju üksteise käperdamisega filmis hakkama saanud, vahepeal oli veits ebamugav isegi jälgida. Iluuisutamine pole ikka eriti hetero, eriti kui seda kaks meest paaris teevad.

Hot!

Ferrelli pärast vaataks muidugi filmi veel, kindlasti sõpradega õlle kõrvale sobib. Meil kõik siin samuti tema suured austajad - "Anchorman" on vist üle 20 korra niimoodi jauramise kõrvale vaadatud ja nalju tsiteeritakse pidevalt. (Where did you get those clothes.... at the toilet store?)

6/10

Jimmy: I see you got fat.
Chazz: I see you still look like a fifteen year old girl, but not hot.

2 Responses to 'Blades of Glory (2007)'

4. august 2007, kell 03:09

Comment by Unknown.

Soovitan sul ka "Stranger Than Fictionit" vaadata, päris omapärane ja huvitav drama-comedy oli... Ferrell peaosas ofc.

4. august 2007, kell 07:25

Comment by paranoiadisco.

Sõber ka soovitas, loomalikult läheb loosi...