Blog Entry

Terreur cannibale / Cannibal Terror (1981)

neljapäev, august 16, 2007 by , under


Režissöör: Alain Deruelle
Osades: Silvia Solar, Gerard Lemaire, Pamela Stanford, Olivier Mathot, Burt Altman jt.
Filmi pikkus: 93 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0083185/

"Deep In The Jungle The Flesheaters Are Waiting"

Peale "Cannibal Holocaust" ootamatut menu tuli kannibalifilme igast maailmanurgast nagu seeni peale vihma. Kõik proovisid millegi poolest üksteisest erineda, kuid ikka ja jälle suudeti luua teos, millel polnud eelnevatega võrreldes olulist vahet. Antud käki ainuke vahe teiste kannibalifilmidega võrreldes on arvatavasti vaid see, et itaallaste asemel on kaamera taga seekord prantslased. Uh, gut munching gore hounds...


Saamatud "gängsterid", kes peamiselt elatuvad jahtide pealt esemete röövimisest, otsustavad sammu edasi astuda ja rikka perekonna tütre röövida. Kui aga nende paarimees mentide poolt kinni võetakse kardavad nad vahelejäämist ja otsustavad sõita üle piiri, kuni asjad maha jahtuvad. Röövitud tüdruk võetakse muidugi mingi häda pärast kaasa. Tuleb välja, et koht kuhu nad end sisse seavad pole just eriti kaugel kannibalidest pärismaalaste külast ja varsti avastavadki nad end nende söögilaualt. Normal.


Igast küljest vaadates oli see film ikka puhas sitt. Nuta või naera. Esiteks oli dubleering niivõrd kohutav, et vabalt oleks võinud vaadata filmi ilma helita, midagi tarka tegelaste jutus mu kõrvad küll ei tabanud. Peale selle oli väikese tüdruku read sisse lugenud täiskasvanud naine, kes proovis iga hinna eest imiteerida väikse lapse häält, kuid tulemus oli nagu oleks väike tüdruk aastaid suitsetanud. Kannibalid ise olid muidugi puhas kuld. Enamasti õllekõhtudega ja põskhabemetega valge inimese näojoontega kraaded, kes iga hinna eest proovisid naeru kinni hoida, kui nad sea soolikate vahel hullasid. Tegevustik oli ka väga armsalt üles ehitatud, viimane filmi pool koosneski peamiselt sellest kuidas pätid põgenesid (käies!!) last otsima tulnud perekonna eest läbi džungli, mis tahest tahtmata meenutas tavalist metsa - looduse järgi oli film arvatavasti üles võetud Hispaanias, kust džungleid nii kergelt ei leia. Ja nagu kirss tordi peal oli stseenid kuidas üks kaabakates enda võõrustaja naisele üllatusseksi pakub ja hetk hiljem panevad juba kõik toas pidu nagu midagi poleks juhtunudki. Oleks see siis kõik, vägistatud naine veel välgutab vägistajale kleidi alt enda aluspesu - women love the rape!

Film ise väärib kindlasti miinimumpunkte minu skaalal, kuid kogu selle campi ja juustu eest saab ta ühe lisapunkti. Loodan, et kannibalifilmide sõbrad hoiavad sellest kräpist end eemale ja jäävad "The Mountain of the Cannibal God" ja "Cannibal Ferox" juurde.

2/10

Nämm nämm

0 Responses to 'Terreur cannibale / Cannibal Terror (1981)'