Blog Entry

Tooth and Nail (2007)

teisipäev, aprill 08, 2008 by , under


Režissöör:
Mark Young
Osades: Michael Madsen, Vinnie Jones, Rider Strong, Rachel Miner, Michael Kelly jt.
Filmi pikkus: 93 min.
IMDb: http://imdb.com/title/tt0922642/

"How far would you go to survive?"

Aastaks 2012 on fossiilsed kütused maapõuest ammutatud ja elektrita ja korraliku toiduta inimesed tekitavad kohe kaose, hakates üksteist paremate elupaikade ja toidu nimel tapma. Loo keskseteks tegelasteks ongi mahajäetud haiglasse varjunud inimgrupp. Kõik laabub suurepäraselt, kuni ükspäev leitakse tänavalt verine tüdruk, kes kohe koju tassitakse. Samal ajal hakkavad neid kimbutamas käima ka veider seltskond, kes on nälja vastu hea lahenduse leidnud - inimliha.


Kui After Dark Horrofesti põhiidee on kinopublikule uusi horrorsuundi, siis mina aru ei saa, miks valitakse seda näitama nii kehvad linateosed (kaheksast kolm on vaadatud ja kaks nendest on ikka alla igasugust arvestust). TOOTH AND NAIL oleks võinud olla korralik indie'lik survival-horror, kui filmitegijad poleks proovinud enda varjust üle hüpata. Milleks tuua filmi Hollywoodi pahad poisid Michael Madsen ja Vinnie Jones, kui nende tegelaskujudel mingit mõtet pole ja paistavad enda "staarisäraga" ja ülenäitlemisega pigem halenaljakad, kui rahulikku indie-filmi sobivad. Ülejäänud kannibalid aga olid justkui koopainimesed, tühjade pilkudega ja tuimad. Horrorist jäi samuti kõvasti vajaka, paar ämbritäit verd, lahtine luumurd ja 2 (riietega) seksstseeni kuuluvad pigem 60ndatesse, mitte tänapäeva, kus latt on juba nii kõrgele aetud. Ja mis värk selle lõpuga siis oli? Viimane ellujäänud tüdruk tegi peale maailma kõige halvema näomaalingu ja läks tuimestatud kannibale tümitama. Mitmekümne aastaga kääritab kindlasti mingi camp-väärtuse välja, praegu aga oli lausa kurb vaadata.

2/10

FAIL!

2 Responses to 'Tooth and Nail (2007)'

8. aprill 2008, kell 11:41

Comment by Trash.

Vaata neid minu promotud horrorfesti filme ka, ehk mehhiko põnevikku ja rottinimeste rünnakut. Ma loodan, et meeldivad sulle rohkem.

8. aprill 2008, kell 11:46

Comment by paranoiadisco.

Mõlemad täiesti olemas. Borderlandi hakkasin reedel vaatama, kuid poole filmi pealt peksti mind filmi tagant ära ja siiamaani pole aega olnud edasi vaadata. Muidu tundus korralik jah, võrreldes siiamaani nähtutega.