Blog Entry

Gui ma tian shi / Taoism Drunkard (1983)

esmaspäev, mai 21, 2007 by , under

Režissöör: Cheung-Yan Yuen
Osades: Cheung-Yan Yuen, Po Tai, Ping-Ao Wei, Sai-kun Yam, Shun-yee Yuen, Yat Chor Yuen jt.
Filmi pikkus: 94 min.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0085628/

Pidevalt vine all olev munk Rat Face peab leidma 15. augustil sündinud süütu poisi (Cherry boy), et templis maha rahustada esivanemate hinged. Kriteeriumitele vastav poiss on aga Cha Le, kes elab enda mehise vanaemaga ja peab kaitsma tähtsat reliikviat kurjami Old Devil eest. Kõik see on muidugi segatud hullumeelse ja bizarre HK kung-fu mänguga.


Kunagi suutsin ma endale hankida mingisuguse mixtape'i, kus olid peal igasugused veidrused filmidest, japside telešõudest, porrist jne. Seal jäi mulle silma stseen, kus veidra soengu ja lohvakate kulmudega tüüp võitles mingi kahurikuuli-taolise kolliga, kes tegi veidrat häält ja tahtis mehel riista otsast hammustada. Nagu nüüd teada, et tegu siis Banana monsteriga, mis siis et ta välja näeb rohkem nagu arbuus. Ega sellega need veidrused ei piirdunud. Stoori ise oli lihtne, kuid seal päris mitu väikest kõrvalliini jooksis ka, näiteks tuleb sisse väike ghost-story, kui värkse lesk enda abikaasa laiba kõrval enda armukesega nagistama hakkab. Kõik see oli muidugi rikastatud väga mõnusa absurdihuumoriga. Selline žanride virr-varr võiks öelda, samas HK kino puhul vist üsnagi tavaline. Naljakas oli minujaoks ka see, et isegi naisi ei säästetud peksust. Eriti palju kolki sai üks paks mutike, kes pidevalt ise muidugi tüli noris, kuid alati verise ninaga lõpetas.

Kui kõrvale jätta üsnagi kehva pildikvaliteedi ja jubedalt kriiskava mono heli, siis oli tegemist suurepärase vaatemänguga, mida saatsid veidrad karakterid, veidrad stseenid ja veider kung-fu koreograafia. Väikese eelaimduse saamiseks panen siia ka ühe video Badmovies.org'st - LUNK!

7/10



1 Responses to “Gui ma tian shi / Taoism Drunkard (1983)”

22. mai 2007, kell 00:29

Comment by Trash.

Tundub olevat asi minu maitsele samuti - ghost comedy elemendid ja martial arts.