Blog Entry

'Anchorman: The Legend of Ron Burgundy' (2004)

esmaspäev, oktoober 02, 2006 by , under

Režishöör: Adam McKay
Osades: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner, Jack Black, Fred Willard,

His news is bigger than your news.

Midagi lõbusat ka vahepeal...

Adam McKay ja Will Ferrell esimeseks ühiseks tööks, peale mõndade Saturday Night Live šketšide, mille McKay kirjutas ja lavastas, sai komejant 'Anchorman: The Legend of Ron Burgundy' (hehe, eeskujuks on kindlasti Ron Jeremy eluloofilm 'Porn Star: The Legend of Ron Jeremy' (2001) - http://www.imdb.com/title/tt0282856/). Praegu jookseb kinodes ka härrade teine koostöö 'Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby'

Ferrell on üks tüüpe, kes mind suudab alati naerma ajada - tema SNL versioon 'Jeopardy'st (eestikeeli oli vist Kuldvillak) on küll puhas-kuld staatuses. Isegi kui tüüp on väikses kõrvalosas (enamus Frat Packi filmides, näiteks 'Starsky & Hutch', 'Wedding Crashers', 'Austin Powers: The International Man of Mystery jt.), suudab tüüp mõnusalt paari lausega suu muigele ajada.. icic.

Film räägib uudisteankrust Ron Burgundy'st, tema pooletoobiliste kaas-ankrute (erilist tähelepanu väärib ilmateadustaja Brick, kelle IQ on väidetavalt 48) ja nende rivaalide, teiste telejaamade uudisteankrute, sekeldustest. Enamus filmist on näitlejate improviseering, tänu sellele jäi nii palju ekstramaterjali üle, et tehti ka teine film - 'Wake Up, Ron Burgundy - The Lost Tape'. See on kaasas 2-discilise versiooniga, mida Eestist arvatavasti leida pole, kuid on torrentiga edukalt kätte saadav. ;)

Kokkuvõttes, huumorkuubis.
8/10

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0357413/
Väike klipp filmist: http://www.youtube.com/watch?v=va2siioYqjc

0 Responses to ''Anchorman: The Legend of Ron Burgundy' (2004)'