Blog Entry

'Art of The Devil' (2004)

esmaspäev, oktoober 02, 2006 by , under

Režishöör: Tanit Jitnukul
Osades: Arisa Wills, Supakson Chaimongkol, Somchai Satuthum

Tai keeles on siis filmi nimi Khon len khong.

Tai horror on suht muu aasia kino varju jäänud. Ega isegi pole üle kahe Tai filmi näinud - seesama 'Art of The Devil' ja 'Shutter', mis mind väga hästi üllatas.

Mingi tsikk flirdib rikka mehega ja jääb rasedaks (kumme nad ju ei tunne). Kuna mehel on pere olemas, ei taha ta midagi enam tsikist ja tema lapsest teada. See aga hakkab musta maagiaga kätte maksma kõigile ja kõigele..

Aasia filmide vaatamine on minu jaoks alati paras katsumus, kuna jõle raske on inimesi üksteisest eristada, kuna nad on kõik nii kuradi ühte nägu (ja nimed ka just kõige paremini meelde ei taha jääda). Selle filmiga oli ka just nii, sest tegelasi oli päris palju korraga mängus, kuid suutsin siiski lõpuni näod ja nimed kokku viia... Kui ma nüüd tagasi filmile mõtlen, siis ei tulnud mulle meelde, et seal oleks olnud pikkade, mustade juustega tüdruk, kes kõik kiusata tahab (nagu igas teises Aasia horroris). Mingisugune seal oli aga ta oli ikka väga teistsugune, ei hakka ette rääkima. No ja kohustuslik twist jäi ka veits kuidagi kesiseks..

5/10


IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0444759/


"Mina niisama"

Vaatan kohe teise osa ka ära :)

0 Responses to ''Art of The Devil' (2004)'