Blog Entry

'Skinned Deep' (2004)

pühapäev, oktoober 22, 2006 by , under


Režishöör: Gabriel Bartalos
Osades: Eric Bennett, Karoline Brandt, Kurt Carley, Warwick Davis, Jay Dugre, Peter Iasillo Jr.
Filmi pikkus: 97 min.

Mis sa saad, kui ristad Troma ja 'Texas Chainsaw Massacre'? Kindlasti midagi 'Skinned Deep' sarnast. Low-budget hullumeelne indie-horrorkomejant!!

Pere rõudtripib kuskil Ameerika päraperses ja kui neil autol kumm lõhkeb, saavad nad tuttavaks nunnu mutandiperega. Ilus pere muidugi. Seal on soliidne ja viisakas Granny, agressiivne ja muidu lahe metallist lõugadega Surgeon General, suure ajuga Brain/Brian ning pidevalt teiste pihta taldrikuid loopiv Plates (WARWICK DAVIS!!!!1). Finaalis tutvustatakse meile ka nö. pereisa ka - bodybuilderi kehaga, ilma peata Creator.

Hullus?


Film just erilise originaalsusega ei hiilga. Tahtmatult tekivad paralleelid Rob Zombie 'House of 1000 Corpses'-ga, ainuke vahe on, et 'Skinned Deep' budget oli arvatavasti 10$. Filmi toob aga täielikust läbikukkumisest välja tema väga jaburad ja sürrid elemendid (Braini peast välja tulevad täheklotsid, mis moodustavad sõna "LOVE"? Creatori niudevöö peale on kirjutatud Dyno-mite ja pärast leitaksegi sealt dünamiidid? wtf). Kindlasti on antud film ka maailmas ainus, kus toimub vanuritest mootorrattajõugu ja taldrikuid loopiva gnoomi vaheline väga verine võitlus, mis eriti ilusti ei lõppe (icic). Näitlemist muidugi siit filmist otsida ei tasu, samuti on ka dialoog täielik ajuvabadus. Sellegipoolest on tegemist soliidse tükiga, mis suu muigele ajab ja mõnusalt poolteist tundi su elust ära raiskab ja ajurakkusid hävitab.

6/10

'Skinned Deep' @ IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0304722/
Ametlik võrgukodu: http://www.skinneddeep.com/

1 Responses to “'Skinned Deep' (2004)”

29. mai 2009, kell 01:21

Comment by Kalmsten.

!!!!!!
Alles Gut!