Blog Entry

'Art of The Devil 2' (2005)

esmaspäev, oktoober 23, 2006 by , under

Režishöör: Pasith Buranajan ja Kongkiat Khomsiri
Osades: Napakpapah Nakprasit, Namo Tonggumnerd, Korakot Vormuksik, Hathaiwan Ngamsukonphapusit, Chanida Suriyakumpol, Akkharin Siwapornpitak, Pawarid Wongpanich
Filmi pikkus: 100 min.

"The Devil never leaves You Alive"

'Art of the Devil 2' eelkäija sai juba päris mitu aega tagasi ära vaadatud. Võtsin ennast nüüd kokku ja vaatasin ka järje ära. Peale nime ja sarnase teema muidugi rohkem ühist kahel filmil pole - see tähendab, et antud tükki võib väga edukalt ka iseseisva filmina vaadata.

Meile tutvustatakse kuute peategelast. Sõbrad. Endised koolikaaslased. Kui ühe tüübi Ta (tavaline nimi kindlasti Taimaal) isa ära sureb, otsustavad kõik uuesti kokku saada ja Ta'le toeks olla. Minevikus tehtud vead aga hakkavad seltskonnale jõhkral viisil kätte maksma.

Päris värskendav on näha Aasia filmi, kus puudub mingisugune vaimuteema. Ei ole siin mingit mustade juustega tüdrukut, kes öösel tõmbab kellegilt teki maha. Rohkem on püütud läheneda läänelikule gore-horrorile. Gore'i on siin filmis tõesti piisavalt (kisutakse suust hambaid, silmad on ka ühele üleliigsed). Muidugi ei puudu siin filmis pidevad süžeepöörded ja lõputwist on ka täiesti olemas... ee... suhteliselt lihtsalt arvatav muidugi. :)

Esimesest osast on antud film tunduvalt parem:
7,5/10

'Art of The Devil 2' @ IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0756222/
Vt. ka mu varasemat postitust 'Art of The Devil' kohta: http://paranoiadisco.blogspot.com/2006/10/art-of-devil-2004.html

Silmad pididki pededele olema part 2

0 Responses to ''Art of The Devil 2' (2005)'