Blog Entry

'Cabin Fever' (2002)

pühapäev, oktoober 29, 2006 by , under

Režishöör: Eli Roth
Osades: Jordan Ladd, Rider Strong, James DeBello, Cerina Vincent, Joey Kern, Arie Verveen
Filmi pikkus: 93 min.

"
Terror... In the flesh."

Võtsin vahelduseks ka natukene mainstream'likuma linatüki ette. Eli Roth on kuuldavasti kõva mees, kõik muudkui kiidavad tema teoseid aga kui need minuni jõuavad, panevad need mind ikka õlgu kehitama - ei ole nagu midagi erilist. Mäletan veel, kuidas omal ajal 'Hostel'-it promoti ja kuidas ma seda lõpuks nähes pettuma pidin. Õnneks seekord polnud mul ajupesu tehtud ja alustasin 'Cabin Fever'-it vaatama täiesti ilma mingite eelarvamusteta.

Väike sõpruskond rendib endale pidutsemiseks väikse metsamajakese. Varsti aga peavad nad hakkama muretsema oma elude pärast, kuna levima hakkab bakter, kellele inimliha paistab meeldivat.

Kuna Eli Roth on Troma oma kasvandik, siis on loomulik, et effektid on tasemel. Liha, verd ja mäda on piisavalt, et tõsine gorehound oma doosi kätte saaks. Näitlejad teevad ka oma tööd nii nagu peavad. Muhedaid naerukohti oli ka mõni ("Karen: What's the rifle for?" - Old Man Cadwell: "That's for niggers." ja siis selle tsitaadiga haakuv lõpustseen). Kuid siiski jäi midagi nagu puudu. Kindlasti oli miinuseks üleüldiselt kohmetult liikuv stoori ja suhteliselt totter lõpp.

Muidugi tuleb Rothile ja Lions Gate'le au anda. Kui uskuda IMDb-d, siis oli'Cabin Fever' 2003. aasta Lions Gate kõige madalama eelarvega (1,5 miljonit dollarit) film, kuid tõi neile antud aastal samuti kõige rohkem pappi sisse (22 miljonit dollarit).

5/10

'Cabin Fever' @ IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0303816/

Eli Roth ja tema verine hõumi

0 Responses to ''Cabin Fever' (2002)'