Blog Entry

Aftermath (1994)

teisipäev, aprill 10, 2007 by , under


Režishöör:
Nacho Cerda
Osades: Xevi Collellmir, Jordi Tarrida, Angel Tarris, Pep Tosar jt.
Filmi pikkus: 30 min.

Oeh, õudne kevadväsimus on ikka peal ja tänu sellele ei ole jaksu muidugi ühtegi filmi vaadata. Olen siin paar korda proovinud, kuid keha siiski eelistab filmivaatamisele magama jäämist. Vitamiinipomme on tarvis! Kuskilt siiski sain jõudu ja otsustasin midagi proovida. "Aftermathi" kasuks otsustasin kahe asja pärast: esiteks oli ta mõnusalt lühike ja teiseks oli ta meie kunagises Zombifoorumis jubedamate filmide nimekirjas. Very nice!


Poole tunni sisse mahtus nii palju stoorit, et näitas, kuidas külma närviga surnukuuri töötajad inimesi lõikusid ja kuidas üks nendest üksi naise laibaga jäädes ära keeras.


Päris groteskse tegevusliini taga leidsin mina küll, et tegelikult oli film ju päris ilus. Raske oleks öelda selle kohta rõve. Algas juba väga hästi - juhatati vaataja külma, kõhedasse surnukuuri taustaks imeline Mozart. Siis kadus Mozart ära kuskile, külmadele värvidele hakkas kontrasti andma tumepunane veri. Kaameratöö ja üldine lavastajatöö oli muidugi super. Need meeldisdki kõige enam, koos muusikaga. Häirima jäi veits muidugi see laibakeppimis-stseen. Kui "Nekromantikus" oli see veel mõnusalt humoorikas ja tänu sellele ei hakanud hinge kriipima, siis siin suutis see küll oma tõsidusega võiks öelda, et isegi šokeerida veits. Noh, lavastaja sai vähemalt, mis tahtis - oma filmiga vaatajat šokeerida. Palju õnne!

8/10
IMDb

Laibakuuris tunti tema surma üle kindlasti head meelt, icic

7 Responses to 'Aftermath (1994)'

12. aprill 2007, kell 11:39

Comment by Unknown.

Võib-olla, et päris surnukuuris on ka sellised töötajad, nagu CSI-s dr Robbins. Et kohe, kui mingi kuulsus nagu Anna Nicole Smith, sisse vändatakse, tehakse näofoto ja pannakse kodusesse fotoalbumisse. ;)

12. aprill 2007, kell 18:17

Comment by paranoiadisco.

Eks see on ka idee. Ma arvan, et nad teevad seal tegelikult igast janti meie jäänustega, et parem on mitte ära surra!

13. aprill 2007, kell 21:36

Comment by Trash.

He heh, juba Rigetis lõikasid arstid pulli pärast ühel surnul pea ja panid kellegi riidekappi. Või mäletan valesti?!?!

13. aprill 2007, kell 21:40

Comment by paranoiadisco.

Sa seda miniseriaali mõtled? Kui oled näinud, siis kuidas kommenteerid seda. Ma igast juttu kuulnud, ühed kiidavad, et jõle originaalne ja mõnna, teised jälle maha teevad. Võta üks ja viska teist, onjä

13. aprill 2007, kell 23:02

Comment by Trash.

Esimene "hooaeg" ehk 4 osa on ülikõva ja creepi, teine aga hea satiiriline komöödia. Mulle ikka meeletult meeldis aastat kaheksa tagasi. Kiskusin ööga kogu seriaali vhs-ilt, ei saanud enne sõba silmale. Mina ütlen, et tasub vaadata like 100% .

13. aprill 2007, kell 23:03

Comment by Trash.

Esimene "hooaeg" ehk 4 osa on ülikõva bizarre horror...

15. aprill 2007, kell 21:20

Comment by Unknown.

Sellele tehti ju miski Ameerika variant kah, kus Stephen King tähtsat osa etendas. Kingdom Hospital oli vist. Suht asjalik oli, niipalju kui vaatasin. Rigeti peaks ka ette võtma..