Blog Entry

Rectuma (2004)

esmaspäev, aprill 02, 2007 by , under

Režishöör: Mark Pirro
Osades: Bill Devlin, Dani Leon, Jean Black, Jim Rainey, Alex W. Chen, Michael Raye jt.
Filmi pikkus: 95 min.

"The terror lurking behind you could be your own behind!"

Kunagi "Wremjas" armastas Mürka perse pidevalt omavoliliselt jooksus olla ja pahandusi korda saata - küll ennast kuskil täis tõmmata või hoopiski klubis kellelegi pasunasse anda. Waldo Williams kannatab sama probleemi käes...


...Peale seda, kui ta oma naisega Mehhikost puhkuselt naaseb, ei tundu tema tagument enam endine. Ta laseb persedoktoril seda uurida ja tuleb välja, et teda on kuritarvitanud Mehhiko persekargajast härgkonn (teadusliku nimega "Mexican butt humping bull frog"). Doktor soovitab tal proovida dr. Wansamsaki teenuseid, kuna ta on tuntud oma alternatiivsete ravimeetodite poolest. Wansamsaki ja tema persetesse kiindunud abiline proovivad Waldot aidata toppides talle radioaktiivseid pulki tagumikku, kuid tänu sellele, et Waldo doktori nõuandeid kodus ei järgi hakkab tema perse öösel seiklemas käima. Kui varsti ilmuvad välja väljaheidetega kokkumääritud Waldo naise ja tema armukese laibad, on kohalikud uurijad Cipolla (kes arvab, end olevat Jodie Foster "Silence of The Lambs"-st) ja Cosacca (keda kogemata pidevalt "cocksuckeriks" kutsutakse). Waldo peabki nüüd tõestama, et inimeste tapmises ei ole süüdi tema, vaid tema perse.

"Sue me! Shoot me! Tie me down and spank me, while you call me Betty!"

Ei saanud ma seda filmi hankimata jätta, kui ma seda sisututvustust nägin. Üldse mul nõrkus selliste jaburate asjade vastu - offbeat-kino mu suur sõber. Film oli ise nagu ma ootasingi, üliüliüliväikse eelarvega käkk. Raha samas arvatavasti selle peale pandud polnudki. Taust näiteks oli enamus ajast arvutiga taha genereeritud, et vabalt võis kõik filmitud olla näiteks lavastaja keldris. Bensiin ju tänapäeval üpris kallis, et autoga erinevatesse kohtadesse filmima minna, selle raha eest näiteks sai hoopis šokolaadipudingut osta - täiesti loomulik komponent filmi, kus üks peategelane on tagumik. Noh, tegelased olid siin üldse puhas kuld. Üledubleeritud japsid; Afganistani terrorist Summa Cum Lauden, kes lõpuks enesetapumissioonil hiiglaslike mõõtudega perse õhku laseb; Waldo kaastööline, kes leiutab ketta, mille abil saavad valged aru, mida neegrid räpivad jpm. Ainuke mure oli, et film läks liiga pikaks. Jah, poolteist tundi oli selle filmi jaoks selgelt üle piiri astumine, naljad hakkasid kuluma ja ei suutnud nagu midagi uut pakkuda. Lõpp muidugi võttis ohjad korralikult jälle enda kätte ja suutis kuidagi päästa veel, mis päästa annab. Mis mind üllatama pani oli, et see film suutis mind tõsiselt naerma ajada mitmel korral, põhiliselt siiski tänu dialoogile ("You may think you wipe like a pro, but I'am sure if you let me scrutinize that ass, I'll find a berry or two." ütleb neegrist kolleeg Waldole), mis on suhteliselt haruldane z-filmide puhul.


Korralik no-budget käkk, millel on omad puudused, kuid suudab siiski teiste omasuguste seast välja paista. Hea ju teinekord seltskonnas uhkustada, et oled filmi näinud, kus hiiglaslike mõõtmetega perse linna hävitab. Kellel muidugi sarnaste filmide vastu suurem huvi, siis soovitan ka ära vaadata selline 2005. filmi "Pervert!", mis teeb sügava kummarduse Russ Meyer'i sexploitation'le ja "Rectuma" sarnasele offbeat-kinole ja on samas tehtud ka mõningase rahaga, niiet on rohkem vaatajasõbralikum ka.

5/10
IMDb

Perse-godzilla teeb hävitustööd

2 Responses to 'Rectuma (2004)'

4. aprill 2007, kell 11:29

Comment by H.

Appi, see on liiga äge, et tõsi olla! =D

4. aprill 2007, kell 13:02

Comment by paranoiadisco.

Niimoodi reageerisin ka mina sellele haha