Blog Entry

The Awakening / Aftermath / Genesis DVD

laupäev, aprill 14, 2007 by , under


Hankisin selle DVD põhiliselt "Aftermath" pärast. No, meeldis hullult! Tuli välja, et plaadi peal on veel peale eelmainitud tüki veel 2 Cerdà lühifilmi. Uurisin alguses DVD lisad muidugi üle, jõle korralik ja soliidne oli teine - kommentaarid, intervjuud, making-of'id jne. Selline peabki üks korralik DVD välja nägema. Sättisin ennast mõnusalt siis paika ja panin esimese filmi käima, "The Awakening". 8-minutiline lühifilm rääkis tüübist, kes keset tundi jääb magama ja üles ärgates taipab, et aeg on seisma jäänud. Pärast piilusin veel kommentaariribaga ka üle, režishöör rääkis, et tema esimene film ja et tema ja kogu võttegrupp ise olid osades ka blabla. Sealt tuli ka välja, et kõik plaadil olevad lühifilmid moodustavad nagu omamoodi triloogia - THE TRILOGY OF DEATH - kõlab kurjakuulutavalt!. "The Awakening" sümboliseerib siis omamoodi suremist, et mida hing läbib kogu selles protsessis jne; teine, "Aftermath", sama temaatikaga aga teisest vaatepunktist, et mis siis maised jäänused peavad veel "läbi elama"; ja kolmas "Genesis" võtab ette inimesed, kes on kellegi kaotanud surma läbi. Kõik väga soliidne. Kuna "Aftermath" olin enne juba ära piilunud, siis skippisin kohe "Genesis" peale. Ja siis ründas mind REEDE 13. Film oli vigane raisk, algas normaalselt aga siis järsku hüppas 24 fps 1fps peale, vaata nagu pildiraamatut. Tramaeivõi! Rahustuseks siis otsustasin ülejäänud lisad plaadi peal ära vaadata, "Aftermath" omas neid päris mõnusalt. Seal sattusin päris kuld asja peale. Saksa kurjam Jörg Buttergeit'i ja Nacho Cerdà omavaheline vestlus. Arutlesid seal omavahel, et miks nad selliseid filme teevad, Buttergeit rääkis "Nekromantiku" algsest vastuvõtust, kritiseerisid koos televisiooni, levitajaid ja tsensuuri, mis nad enda gore-flickidega öelda tahavad jne. Päris mõnus kuulamine. Rahu ei andnud mulle siiski see, et ma "Genesist" ei näinud. Lubasin, et õhtul lähen saen kellelgi linnapeal jala otsast sellepärast. Hommikul oligi tuba verd täis ja laiba... ups, ma edasi ei tohiks rääkida.

Ma nüüd ei tea, kas Unearthed Films DVD'd omavadki kõik selliseid boonusehunnikuid. Kui jah, siis hakka või tellima! Näiteks "Guinea Pig" box-set oleks päris armas kapi peal. Saad kõik naistuttavad külla kutsuda, Aliast mängida ja taustaks "Flower of Flesh and Blood" käima panna muhahah!

"Mulle meeldib gore!!"

2 Responses to 'The Awakening / Aftermath / Genesis DVD'

14. aprill 2007, kell 22:07

Comment by Trash.

Võin kinnitada, et Unearthed Films teeb tõesti korralikku tööd ja lisad on alati tasemel. Ja neid on palju. Horror filmide criterion lausa.

15. aprill 2007, kell 21:17

Comment by paranoiadisco.

Seda on rõõm kuulda!